Motortoerrit 20 april

Eerste motortoerrit van dit jaar. Ondanks het slechte weer zijn er toch een aantal toerrijders gekomen om deze voorjaarsrit te rijden. Volgende rit is de Rijnweek/ Macro motortoertocht op zaterdag 13 juli.

Lees verder

Motortoertochten 2024

Samen met de Rijnweek Motortoertochten organiseren we drie Toertochten dit jaar. Zaterdag 20 april Voorjaars toertocht, Zaterdag 13 juli Rijnweek/MACRO Motortoertocht en zaterdag 19 oktober de Stamppotrit. Opgeven via macromotortoertocht@gmail.com. Meer informatie op de afbeelding.

Lees verder

Cuneradag Rhenen 10 juni

Cuneradag in Rhenen.Vandaag zijn we weer aanwezig met een aantal motoren. De kinderen konden weer op pw 50 zijspan en motor zitten en daar werden weer vele foto’s van gemaakt.              

Lees verder

BLIJVEN HERMANS / VAN DEN BOGAART ONGESLAGEN IN DE DUTCH SIDECAR MASTERS IN RHENEN?

Hemelvaartsdag betekent Motorcross op circuit Kwintelooyen in Rhenen. Al jaren worden er op die datum motorcross wedstrijden van formaat georganiseerd in Rhenen   Dat zal dit jaar niet anders zijn want de derde ronde van de Dutch Sidecar Masters en de Quad Masters komt naar Rhenen.   Na twee wedstrijden is de koppositie in handen van Koen Hermans en Ben van den Bogaart. Zij wisten tot nu toe alle vier de manches te winnen. Justin Keuben en Dion Rietman maken een ijzersterk seizoen door. Zij staan tweede in de tussenstand op slechts 9 punten van Hermans. De Britse combinatie van […]

Lees verder