Nieuwe Jassen Gesponsord door Wouter van Dijk van Wouter Reclame en WR Design uit Veenendaal

Wouter Reclame – kwaliteit in signing

Tijdens de clubavond zijn er jassen uitgerijkt aan actieve werkende leden van de macro, gesponsord  door Wouter van Dijk van wouter reclame en WR Design uit Veenendaal.

Wouter Reclame bedrukt alles wat los en vast zit. Of je nu op zoek bent naar een enkele mok met een leuke foto of 100 spandoeken, Wouter regelt het voor je. Van bescheiden shirtreclame tot full carwrap en van sticker tot reclamebord; Wouter gaat voor je aan de slag!

Wouter is een begrip binnen de wereld van de ‘signing’. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en hij toont je zijn vakmanschap en passie bij iedere opdracht. Voor het ontwerpen van een compleet nieuw logo mag je hem ’s nachts wakker maken maar ook bij een kleine opdracht zet hij zich voor 100% in. Particulieren en bedrijven weten hem te vinden omdat hij iedereen als klant waardeert.

Nu ook voor de Motocross Full colour Shirts en Sticker Sets voor alle merken . Vraag naar de mogelijkheden.

Wouter Reclame
Kazemat 10
3905 NR Veenendaal
T (0318) 30 70 33
M 06-238 329 29
info@wouterreclame.nl

Website: www.wouterreclame.nl

Inschrijving Open Bekercross 31 mei is geopend

Op Vrijdag 31 mei word de eerste van drie open Beker crossen van dit jaar georganiseerd. De dag na de Dutch Masters off Motocross in Rhenen kunt u zelf op dit mooie en nog aangekleed circuit, met hoogte verschillen van 60 meter zelf rijden. De inschrijving van deze wedstrijd is nu geopend .

Inschrijven 31 mei 2019
Tijdschema

Deelnemers:

Update 11 - 3 om 09:00

125

250 Hobby

500 Hobby

Startbew. 250

Startbew. 500

Veteranen

 

 

Mededelingen

  • De Hobby 250cc , Hobby 500cc en Veteranen klassen zijn vol
  • Helaas heeft de organisatie, gelet op de geringe inschrijvingen voor de 85cc Grote Wielen klasse op 31 mei, moeten besluiten om deze klasse met onmiddellijke ingang te schrappen. Voor de 4 ingeschreven rijders wordt het inschrijfgeld zo spoedig mogelijk teruggestort.
  • Informatie overnachten volgt nog.
  • Circuit ( kwintelooijen ) ligt in een Natuur gebied. Deponeer dan ook het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.

De werkploeg

 

 

Voorwaarden en inschrijving

Dit jaar worden er 3 open beker crossen verreden, t.w. op 31 mei, 6 juli en 5 oktober.

Per rijder bedraagt de inschrijving € 30. en is alleen digitaal mogelijk tot sluiting van de inschrijving, zie onderstaande link.
Hierna (dus ook op de wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, dan wel verandering van klasse, geaccepteerd.

Veranderingen van transponders moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf doorgegeven worden bij de tijdwaarneming. Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten € 10.

Alle deelnemers, (dus ook MON rijders) moeten in bezit zijn van een geldige KNMV start/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ of dagpas.
Klasse-indeling :

1. Open 85cc Grote Wielen                         (11 t/m 15 jaar) 

2. Open 125cc                                               (vanaf 13 jaar)

3. Hobby 250cc  (2/4 takt)                              (vanaf 15 jaar)

4. Hobby 500cc   (boven 250cc 2/4 takt)     (vanaf 16 jaar)

5. Veteranen 40+

6. Startbewijs 250cc (2/4 takt)

7. Startbewijs 500cc (2/4 takt)

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie niet heeft ingeschreven in de betreffende startbewijs klasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

De inschrijving voor de wedstrijden sluit resp. op 27 mei, 4 juli en 3 oktober, of eerder bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven tot de sluiting van inschrijving.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd. Trainingen vanaf 09:00. . Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten zijn verplicht.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; extra waarschuwing : het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Informatie overnachten volgt nog.

Circuit is geopend op de wedstrijddag vanaf 07:30, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 08:45.

Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.

Feestavond en Presentatie Dutch Masters of Motocross 2019

Afgelopen Zaterdag 26 januari was er een feestavond voor de leden/vrijwilligers en een aantal sponsoren van de Macro. Op deze avond geopend door voorzitter Wulf Baars werd er een film getoond met het overzicht van de evenementen van 2018 . Daarna was het woord aan Camiel van Berkesteijn van de Knmv die een presentatie gaf over de  Dutch Masters of Motocross van 2019.  Ook zijn er een aantal leden naar voren geroepen die bijna het hele jaar elke zaterdag aanwezig zijn voor het herstel/onderhoud aan het Circuit en andere werkzaamheden. Voor hun inzet werd er een kleine attentie gegeven.

( Martijn Nijenhuis, Willie Opperman, Wout Jansen, Aart Cats, Wiet Opperman, Giel Opperman, Kees Drost. Jaap van Dijk en Ad van Driel waren niet aanwezig.)