Inschrijving geopend OPEN BEKERCROSS 27 MEI

Algemene Voorwaarden / Informatie Beker Cross 2022

De digitale inschrijving (€30) is mogelijk tot einde van de inschrijvingstermijn, welke eindigt op 22 mei om 18:00, dan wel eerder door het bereiken van het max. aantal rijders voor een klasse.
Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse (indien plaats eventueel in andere klasse) worden opgegeven tot de hierboven genoemde datum en tijd.
Hierna (inclusief wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, verandering van klasse of vervangende rijder geaccepteerd.

Een uitzondering op bovenstaande betreft veranderingen van transponders, deze moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder worden doorgegeven bij de tijdwaarneming.
Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders (€10) is mogelijk bij de tijdwaarneming.
Alle deelnemers, (dus ook MON rijders) moeten in bezit zijn van een geldige KNMV startlicentie motocross of basis sportlicentie motocross

Klasse-indeling :
1. Open 125cc    (vanaf 13 jaar)
2. HOBBY 250cc (tot 250cc 2/4 takt)    (vanaf 15 jaar)
3. HOBBY 500cc (boven 250cc 2/4 takt)    (vanaf 16 jaar)
4. Veteranen 40+
5. Startbewijs 250cc (2/4 takt)
6. Startbewijs 500cc (2/4 takt)

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie motocross niet heeft ingeschreven in de betreffende startbewijs klasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

De tijdtrainingen beginnen om 08:30 uur en bepalen de startopstelling in beide manches.

Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten zijn verplicht.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; extra waarschuwing : het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op de wedstrijddag vanaf 07:00 uur; waarna men zich, op vertoon van
een geldige KNMV licentie kan melden tot 08:15 uur.

LET op: Er bestaat geen mogelijkheid tot overnachten.

 

Inschrijven Openbeker cross 27 Mei