Open Bekercross 2 oktober afgelast

Teveel onzekerheid rond Corona-regels:

Zoals onderstaande foto’s laat zien zijn de MACRO vrijwilligers druk bezig om het circuit Kwintelooijen te prepareren voor de laatste wedstrijd van het seizoen 2021.

Maar helaas, de organisatie heeft moeten besluiten de wedstrijd van 2 oktober te annuleren. Op dit moment kunnen we niet voldoen aan de corona-voorwaarden om de wedstrijd op een verantwoorde wijze te organiseren.

Langer uitstel op besluitvorming is gezien de benodigde voorbereiding van een dergelijk evenement onaanvaardbaar.

Voor de organisatie is er geen andere keuze om voor het 2jaar een dergelijk besluit te nemen en richten ons nu op 2022, om weer een geweldig programma te presenteren.

Bestuur Macro.

Schouten Reclame

Met in achtneming van de corona-regels kon er, eindelijk na een lange tijd op zaterdag 10 juli voor leden/medewerkers een samenkomst worden gerealiseerd bij het clubhuis. Het grote spandoek, gesponsord door Schouten Reclame uit Wageningen, oogstte tevens veel positieve reacties. 

Schouten Reclame is een reclameproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele reclame-uitingen door middel van zeefdruk, belettering, borduring en digitale technieken.

Bij Schouten Reclame in Wageningen staan de zeefdrukmachines, snijplotters en groot formaat printers gebroederlijk naast elkaar. Zelden kom je een dergelijke opmerkelijke mix tegen van ambachtelijkheid en moderne techniek. Daarom kunnen zij hun klanten goed informeren welk techniek het beste geschikt is voor hun wensen of product.
Een opdruk op een shirt, een sticker, een logo in een exclusieve deurknop, reclame op een bedrijfsauto, makelaarsposters, reclameborden, beurstand, spandoeken, zo maar een paar producten waarbij vaak zeefdruk wordt gebruikt in combinatie met digitale technieken.. Zeefdruk gebruikt men kort gezegd vooral op alle moeilijk te bedrukken materialen, zoals kunststof, keramiek, textiel en metaal. Voor het produceren van kleine oplagen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale printtechniek.

 

Contactgegevens

Open Bekercross.

Helaas moeten we melden dat de open bekercross op zaterdag 3 juli niet door gaat.

Geen Dutch Masters of Motocross in 2021

We hebben de hoop lang levend gehouden, maar we kunnen niet anders dan Dutch Masters of Motocross 2021 afgelasten. De COVID-19-pandemie maakt het onmogelijk een volwaardige DMoMX-competitie neer te zetten.

SCO (Oldebroek), Hamac (Harfsen), SMO (Oss), MACRO (Rhenen) en Motorsportpark Gelderland Midden (Arnhem), KNMV, sponsoren en andere partners hebben er alles aan gedaan om toch tot een serie mooie evenementen te komen. Helaas gooien de geldende coronamaatregelen, voor het tweede jaar op rij, roet in het eten. Het is niet anders.

Ondertussen kijken we uit naar de start van het KNMV ONK Motocross en natuurlijk de prestaties van de vele DMoMX-rijders in het EK en WK! En… voor Dutch Masters of Motocross komend jaar zijn grootse plannen in de maak. Blijf ons daarom volgen, want er komen mooie dingen!

Blijf gezond en see you in 2022!

Bron: www.dutchmastersofmotocross.com

Inschrijven macro cross nog niet mogelijk.

Helaas nog veel onduidelijkheid over start van MACRO cross-seizoen 2021. De laatste berichten omtrent het organiseren van motocrosswedstrijden geven nog steeds weinig of geen mogelijkheden. Wij hopen dat er bij de volgende persconferentie meer duidelijkheid is en gaan dan ook een definitief besluit nemen over het verdere verloop van dit seizoen.

Bestuur MACRO

Winterpret op Kwintelooijen.

Volop genieten op het circuit om met de slee van de afdalingen en springschansen te gaan.