Voor de Open Bekercross op zaterdag 1 oktober zijn wij nog op zoek naar enkele Vlaggers . Hiervoor krijgt men een vergoeding, lunchpakket en consumptie bonnen voor een warme hap. Opgeven kan via info@macro-rhenen.nl. 

Lees verder

Inschrijving Open Bekercross 1 Oktober

Algemene Voorwaarden / Informatie Beker Cross 2022 De digitale inschrijving (€30) is mogelijk tot einde van de inschrijvingstermijn, welke eindigt op 28 september om 19:00, dan wel eerder door het bereiken van het max. aantal rijders voor een klasse. Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse (indien plaats eventueel in andere klasse) worden opgegeven tot de hierboven genoemde datum en tijd. Hierna (inclusief wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, verandering van klasse of vervangende rijder geaccepteerd.  Een uitzondering op bovenstaande betreft veranderingen van transponders, deze moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag […]

Lees verder

Classic Motocross ECMO 2 Juli

Zaterdag 2 Juli was er de Classic Motocross van de ECMO. Deze wedstrijden telden mee voor het Europees kampioens schap ( CEC ). Hier zijn mooie foto’s te zien op de facebook pagina van Classic Motocross NL. Hier onder een film van jardastraz. https://youtu.be/tokPBLAqxrs

Lees verder

Gezocht Vlaggers voor zaterdag 2 juli.

Voor zaterdag 2 juli zijn wij nog op zoek naar enkele Vlaggers voor de classic cross van de ECMO. Hiervoor krijgt men een vergoeding, lunchpakket en consumptie bonnen voor een warme hap. Opgeven kan via info@macro-rhenen.nl. 

Lees verder

Classic motocross

Zaterdag 2 Juli organiseren wij de tweede wedstrijd (CEC) voor het Europees kampioenschap van de ECMO. Aan de start verschillende deelnemers uit binnen en buitenland met crossmotoren zoals BSA, Jawa, Triumph, Cz. Husqvarna, Maico, van voor bouwjaar 1975. Traningen beginnen om 8:30. Wedstrijden om 12:30.

Lees verder