Macro Rhenen Boerenkool rit

 
In navolging van succesvolle motor toertocht van 8 juli 2023 houdt de Macro Rhenen opnieuw een toertocht, de ‘Macro Boerenkoolrit’ op zaterdag 14 oktober. Deze verrassende rit door het land van Flipje Tiel voert langs bekende en zeker ook onbekende wegen en weggetjes van de Betuwe. De rit is ongeveer 160 km lang en begint en eindigt zoals gebruikelijk bij het clubhuis van de Macro aan de Oude Veensegrindweg tegenover recreatieterrein ‘Kwintelooijen’
 
Start is 10.00 uur in het clubgebouw Macro Rhenen aan de Oude Veensegrindweg in Rhenen. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon. Hiervoor krijgt de deelnemers koffie met iets lekkers bij vertrek en een boerenkoolmaaltijd aan het einde van de rit.
 
Inschrijving is mogelijk tot 12 oktober via het mailadres macromotortoertocht@gmail.com met vermelding van achternaam, voornaam, woonplaats. Duo passagier Ja/nee.
Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekening NL73 INGB 0005 6610 81, te name van MACRO – Rhenen, onder vermelding van ‘Macro Boerenkoolrit 2023.
 
Na aanmelding en betaling ontvangt men een bevestigingsmail van betaling en ben is men definitief ingeschreven. Vervolgens ontvangt men verdere details van de toertocht, onder meer de route in een GPX-bestand.