Jeffrey herlings aan de start in Rhenen

 

Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) zal drievoudig wereldkampioen en MXGP winnaar Jeffrey Herlings aan de start verschijnen in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Rhenen.

Herlings rijdt altijd graag op circuit Kwintelooyen en zag dit opnieuw als een kans om voor eigen publiek te kunnen rijden.

‘’Rhenen is toch iets speciaals en heeft veel weg van een Buitenlandse baan. Ik rijd er altijd graag en het is mooi dat we deze wedstrijd in ons drukke schema in hebben kunnen passen. Ik kan ieder jaar slechts een aantal wedstrijden voor eigen publiek rijden en daar hoort deze gelukkig ook weer bij. Ik heb er zin in en hoop veel fans langs het circuit te zien volgende week.’’

Het Open Nederlands Kampioenschap MX1 rijdt op dezelfde dag als het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads in Rhenen. Ook de 85cc grote wielen komen aan de start waardoor de MACRO in Rhenen het publiek dus een veelzijdig programma biedt.

De trainingen vangen aan om 09:00 uur en de eerste manche zal van start gaan rond de klok van 12:00 uur. De entree is voor kinderen tot 10 jaar gratis, van 11 t/m 15 jaar 5 euro en voor volwassenen 15 euro.

Voor meer informatie over het Open Nederlands Kampioenschap in Rhenen kunt u kijken op www.macro-rhenen.nl en www.onk-motocross.nl