Mededelingen DMX Midden1 Juli

MEDEDELINGEN

DMX MIDDEN - MACRO RHENEN

 
Aanstaande zaterdag 1 juli is het zover. Je gaat van start tijdens de DMX Midden  MACRO Rhenen op ons prachtige circuit Kwintelooijen!  Door de perfecte hulp van onze clubleden en vrijwilligers is het circuit in topvorm. Nu is het enkel nog aan jou om alles te geven tijdens de manches. Voordat we aanstaande zaterdag van start kunnen gaan hebben we wel nog enkele belangrijke mededelingen.
 
Controleer of alle gegevens kloppen zoals transponder nr. en start nr. Zo niet, dan dit graag vroegtijdig doorgeven zodat we dit nog voor zaterdag kunnen aanpassen. Op de wedstrijddag zelf is het enkel nog mogelijk om transponder nummers aan te passen, meer niet.
 
Het parkeerterrein gaat open vanaf 06:30. Volg de instructies van onze vrijwilligers, die helpen bij het parkeren, op. Als iedereen netjes aansluit en parkeert op de aangewezen plek, kan dit soepel en snel verlopen. En daar word iedereen blij van. Inschrijven kan vanaf 06:45 bij de blauwe tent van Van Heijst.
 
En als laatste en meest belangrijke: het Circuit Kwintelooijen ligt in het recreatie gedeelte van ons mooie natuurgebied Kwintelooijen. Houd daar rekening mee en laat geen afval rondslingeren en gooi dat in de daarvoor bestemde kliko's.  Gebruikte olie en doeken in de vaten bij de ingang van de wasplaats. En zorg dat het geluid van de motor in orde is.
 
Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; extra waarschuwing: het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.
 
Deelnemers
 
 
Nogmaals bedankt voor het inschrijven en laten we er samen een prachtige dag van maken.

Namens MACRO Rhenen, tot ziens op Circuit Kwintelooijen!