Voorwaarden en inschrijving

Dit jaar worden er 3 open beker crossen verreden, t.w. op 31 mei, 6 juli en 5 oktober.

Per rijder bedraagt de inschrijving € 30. en is alleen digitaal mogelijk tot sluiting van de inschrijving, zie onderstaande link.
Hierna (dus ook op de wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, dan wel verandering van klasse, geaccepteerd.

Veranderingen van transponders moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf doorgegeven worden bij de tijdwaarneming. Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten € 10.

Alle deelnemers, (dus ook MON rijders) moeten in bezit zijn van een geldige KNMV start/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ of dagpas.
Klasse-indeling :

1. Open 85cc Grote Wielen                         (11 t/m 15 jaar) 

2. Open 125cc                                               (vanaf 13 jaar)

3. Hobby 250cc  (2/4 takt)                              (vanaf 15 jaar)

4. Hobby 500cc   (boven 250cc 2/4 takt)     (vanaf 16 jaar)

5. Veteranen 40+

6. Startbewijs 250cc (2/4 takt) motocross/enduro

7. Startbewijs 500cc (2/4 takt) motocross/enduro

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie niet heeft ingeschreven in de betreffende startbewijs klasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

De inschrijving voor de wedstrijden sluit resp. op 27 mei, 3 juli en 2 oktober, of eerder bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven tot de sluiting van inschrijving.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd. Trainingen vanaf 09:00. . Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten zijn verplicht.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; extra waarschuwing : het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Informatie overnachten volgt nog.

Circuit is geopend op de wedstrijddag vanaf 07:30, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 08:45.

Inschrijving is gesloten.

 

 

Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.