Inschrijving geopend Open Bekercross 5 Oktober

VOORWAARDEN OPEN BEKER CROSS 5 OKTOBER 2019

De inschrijving bedraagt € 30. en is alleen digitaal mogelijk tot sluiting van de inschrijving. Hierna ( dus ook op de wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, dan wel verandering van klasse, geaccepteerd.

Veranderingen van transponders moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf worden doorgegeven bij de tijdwaarneming.

Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten €10.

Alle deelnemers, (dus ook MON rijders) moeten in bezit zijn van een geldige KNMV start-/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ of dagpas. Deze documenten kunnen slechts bij de KNMV worden aangevraagd.
Klasse-indeling :

1. Open 125cc   ( vanaf 13 jaar )

2. 250cc HOBBY   (2/4 takt) (vanaf 15 jaar)

3. 500cc HOBBY    (boven 250cc 2/4 takt) (vanaf 16 jaar)

4. Veteranen 40+

5. Startbewijs 250cc (2/4 takt)

6. Startbewijs 500cc (boven 250cc (2/4 takt)

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie niet heeft ingeschreven in de betreffende startbewijs klasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

De inschrijving voor de wedstrijd sluit 3 oktober om 09:00, dan wel bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven tot de sluiting van inschrijving.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd. Trainingen vangen aan om 09:00. .

Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten en een Milieumat zijn verplicht.

Waarschuwing : gebruik van tear-offs en/of rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op de wedstrijddag vanaf 07:30, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 08:45.

Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.

Overnachten is niet mogelijk.

Mededelingen.

Route circuit kwintelooijen.

Volg deze recreatie borden.

Deelnemers 

Tijdschema 5 oktober 2019

Open 125cc

Hobby 250cc Serie 1

Hobby 250cc Serie 2

Veteranen 40+

Hobby 500cc

Startbewijs 250cc

Startbewijs 500cc

LET OP !

Inschrijving sluit op 3 Oktober om 09:00 uur. Daarna is er geen enkele mogelijkheid meer om in te schrijven. Ook niet op de wedstrijd dag zelf.