Open Bekercross 29 September

Inschrijving is gesloten.

VOORWAARDEN OPEN BEKERCROSS 29 september 2018

Deelname is slechts mogelijk middels digitale inschrijving, zie onderstaande link. Dit houdt in dat er nasluiting van de inschrijving (dus ook op de wedstrijddag) geen enkele inschrijving of verandering van klasse meer mogelijk is. Alle deelnemers, ook MON rijders, moeten in bezit zijn van een geldige KNMV start-/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ dagpas.

Klasse-indeling :

Hobby MX 2 :     rijders zonder enig MON/KNMV startbewijs/-licentie(MX of Enduro)
Hobby MX 1 :      rijders zonder enig MON/KNMV startbewijs/-licentie(MX of Enduro)
Veteranen 40+ :  rijders vanaf 40 jaar
MX 2 :                    rijders met MON/KNMV startbewijs/-licentie(MX of Enduro)
MX 1 :                     rijders met MON/KNMV startbewijs/-licentie(MX of Enduro)

85cc Grote wielen : KNMV Basis-/ Start-licentie-/ of Dagpas.

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie ten onrechte heeft ingeschreven in een hobbyklasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

Voordat wordt ingeschreven wordt aangeraden om allereerst op de deelnemerslijst te kijken of het gewenste startnummer nog niet is ingenomen. (www.macro-rhenen.nl)onder deelnemerslijsten.

Veranderingen van transponders moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf doorgegeven worden bij de tijdwaarneming.

Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten €10.

De inschrijving wordt afgesloten op 27 september om 20:00, dan wel eerder bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven tot uiterlijk 28 september om 16:00, hierna (dus ook op wedstrijddag) is geen enkele wijziging of verandering van klasse meer mogelijk..

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd.

Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten zijn verplicht.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; Extra waarschuwing : het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op 29 september vanaf 0730, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 08:45.

Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.
Trainingen vanaf 09:00.

Overnachting op de camping is niet meer mogelijk.