Vlaggenisten gevraagd zaterdag 5 oktober

Voor de Open Bekercross op zaterdag 5 oktober zoeken wij vrijwilligers die willen vlaggen op die dag. Hiervoor krijgt je een vergoeding van 30,- euro, consumptiebonnen en een lunchpakket. Opgeven kan via info@macro-rhenen.nl

Beton harde stoepranden

Beton harde stoepranden

Op het stuk Circuit vanaf de schans na de chicane zitten er naast het losse zand ook van die harde leemstukken. In dat gehele stuk naar boven komen door het crossen van die kuilen met beton harde stoepranden. Na wat opmerkingen van rijders is er ook voor de veiligheid samen met Bert van de Brink ( bbGrondverzet ) besloten om die leemstukken eruit te halen en het weer op te vullen met het zand wat eronder zit. Afgelopen zaterdag zijn we hier mee begonnen. Zie hieronder wat Foto's

No Images found.

Inschrijving geopend Open Bekercross 5 Oktober

VOORWAARDEN OPEN BEKER CROSS 5 OKTOBER 2019

De inschrijving bedraagt € 30. en is alleen digitaal mogelijk tot sluiting van de inschrijving. Hierna ( dus ook op de wedstrijddag) wordt geen enkele inschrijving, dan wel verandering van klasse, geaccepteerd.

Veranderingen van transponders moeten na sluiting van inschrijving op wedstrijddag ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf worden doorgegeven bij de tijdwaarneming.

Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten €10.

Alle deelnemers, (dus ook MON rijders) moeten in bezit zijn van een geldige KNMV start-/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ of dagpas. Deze documenten kunnen slechts bij de KNMV worden aangevraagd.
Klasse-indeling :

1. Open 125cc   ( vanaf 13 jaar )

2. 250cc HOBBY   (2/4 takt) (vanaf 15 jaar)

3. 500cc HOBBY    (boven 250cc 2/4 takt) (vanaf 16 jaar)

4. Veteranen 40+

5. Startbewijs 250cc (2/4 takt)

6. Startbewijs 500cc (boven 250cc (2/4 takt)

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie niet heeft ingeschreven in de betreffende startbewijs klasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

De inschrijving voor de wedstrijd sluit 3 oktober om 09:00, dan wel bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven tot de sluiting van inschrijving.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd. Trainingen vangen aan om 09:00. .

Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten en een Milieumat zijn verplicht.

Waarschuwing : gebruik van tear-offs en/of rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op de wedstrijddag vanaf 07:30, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 08:45.

Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.

Overnachten is niet mogelijk.

Mededelingen.

Route circuit kwintelooijen.

Volg deze recreatie borden.

Deelnemers 

Tijdschema 5 oktober 2019

Open 125cc

Hobby 250cc Serie 1

Hobby 250cc Serie 2

Veteranen 40+

Hobby 500cc

Startbewijs 250cc

Startbewijs 500cc

LET OP !

Inschrijving sluit op 3 Oktober om 09:00 uur. Daarna is er geen enkele mogelijkheid meer om in te schrijven. Ook niet op de wedstrijd dag zelf.

Foto’s Dutch Masters 30 Mei

Foto’s gemaakt door Leunen fotografie.

« 1 van 2 »

Twee super mooie motocross dagen 30 & 31 Mei

Twee super mooie dagen, 30 mei de Dutch Masters of Motocross en 31 mei de open Bekercross .Dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, catering, rijders, gemeente Rhenen, Dutch Masters.. kortom: iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!.

Dutch Masters of Motocross

Uitslagen

Open bekercross 31 Mei

Uitslagen