Inschrijving Open beker cross 11 mei geopend

Voorwaarden Open Bekercross 11 mei 2018

Deelname is uitsluitend mogelijk middels digitale inschrijving, zie onderstaande link. Een geldige KNMV start-/basis sport-/enduro-/ off road- licentie/ dagpas is vereist.

Klasse-indeling :
Hobby MX 2 : rijders zonder enig MON/KNMV startbewijs/-licentie

Hobby MX 1 : rijders zonder enig MON/KNMV startbewijs/-licentie

Veteranen 40+ : rijders vanaf 40 jaar

MX 2 : rijders met MON/KNMV startbewijs/-licentie

MX 1 : rijders met MON/KNMV startbewijs/-licentie

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie ten onrechte heeft ingeschreven in een hobbyklasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

Kijk voordat u inschrijft op de deelnemerslijst (www.maro-rhenen.nl onder deelnemerslijsten)of het gewenste rijnummer nog mogelijk is, wat extra administratie voorkomt.

Verandering van klasse na inschrijving niet mogelijk, dus ook niet op de wedstrijddag. Veranderingen van transponders moeten op 11 mei ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf doorgegeven worden bij de tijdwaarneming.

Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten €10.

De inschrijving- en betalingstermijn eindigt op 8 mei 2018 om 20:00, dan wel eerder bij het bereiken van het max. aantal rijders in de betreffende klasse.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd.

Duidelijke en goed leesbare startnummers aan voor-en zijkanten zijn verplicht.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een milieumat is verplicht; Extra waarschuwing : het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op 11 mei 2018 vanaf 07:30, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 09:00. Overlegging van de geldige KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.

Trainingen vanaf 09:15.

Camping  ( Meer info volgt nog )