Inschrijving geopend

VOORWAARDEN

Deelname is uitsluitend mogelijk middels digitale inschrijving, zie onderstaande link. Een geldige KNMV startlicentie/basis sportlicentie/enduro//off roadlicentie/dagpas is vereist.

Klasse-indeling :

Hobby MX 2         rijders zonder MON/KNMV startbewijs/-licentie: mx/enduro

Hobby MX 1         rijders zonder MON/KNMV startbewijs/-licentie: mx/enduro

Veteranen 40+     rijders vanaf 40 jaar

MX 2                      MON/KNMV startbewijs/-licentie: mx/enduro

MX 1                      MON/KNMV startbewijs/-licentie: mx/enduro

* Indien bij controle blijkt dat een rijder met MON/KNMV startbewijs/-licentie ten onrechte heeft ingeschreven in een hobbyklasse, dan volgt onmiddellijke uitsluiting van deelname.

Verandering van klasse na inschrijving niet mogelijk, dus ook niet op de wedstrijddag. Bovenstaande is niet van toepassing op veranderingen van transponders: deze moeten op 7 oktober ruim voor aanvang van de trainingen door de rijder zelf doorgegeven worden bij de tijdwaarneming.

Een werkende transponder is verplicht, doch het gebruik van een transponder in meerdere klassen is niet toegestaan; huren van transponders is mogelijk bij de tijdwaarneming, kosten €10.

De inschrijving- en betalingstermijn eindigt op woensdag 4 oktober om 20:00, dan wel eerder bij het bereiken van het max. aantal rijders.

Restitutie van inschrijfgeld bij verhindering is niet mogelijk, wel kan een vervanger in de betreffende klasse worden opgegeven.

De tijdtraining bepaald de startopstelling in beide manches; het tijdschema wordt later op de website gepubliceerd.

Gebruik van tear-off’s is niet toegestaan en een mileumat is verplicht; het rijden in het rennerskwartier is verboden op straffe van diskwalificatie.

Circuit is geopend op 7 oktober vanaf 0730, waarna men zich kan melden tot uiterlijk 0900. Overlegging van KNMV licentie/dagpas is hierbij vereist.

Trainingen vanaf 09:15.

Overnachting op de camping/rennerskwartier is niet mogelijk.

Inschrijving is Gesloten.

Geplaatst in Nieuws.